Naturridning

Havhesten Naturridning.

 Vi kender vores heste godt og  går højt op i om du matcher hesten uanset dine ridekundskaber.

Vi har heste til mange niveauer. Sådan at selv en rigtig dygtig Islands heste rytter kan få stor fornøjelse af vores turheste.

Lokale rideture rider vi i Nyminde og Houstrup plantage. Fra begge plantager går der ridestier helt ned til stranden, hvor ridningen er tilladt året rundt.

Vores lokale strand hedder Gammelgab strand. Der er ca 20 min. ridt derned.

Vi kan lide at variere ruterne fra gang til gang. Dels for vores egen skyld og for især for vores tilbagevendende gæster, som får varierende oplevelser.

Stamgæster vi er trygge ved og kender vores heste godt, kan ride ud alene hvis de synes.

Der er jo rigtig mange muligheder med vores 100 km ridesti i lokalområdet.
Vælger du en kort skovtur, oplever du det vi kalder vores baghave. Turen kan tages i varieret tempo og også med galop, men så er det for den gode rytter. Ellers er den korte skovtur velegnet for begyndere eller familier med variet erfaring. Turen kan også bruges som introduktionstur for ryttere der ikke kender tølten på Islandsk hest.
Vælger du en strandtur, går turen ned til Gammelgab, lidt langs med stranden og tilbage ad en anden rute. Og så er der luksus udgaven hvor vi rider helt til Houstrup og tilbage langs stranden eller omvendt.

På en lang skovtur er der indlagt tølt strækninger, hvor du virkelig lærer din hest at kende i dens gangarter. Under strandturene lægger vi vægten på den storslåede naturoplevelse. Bortset fra den lange, hvor der er masser af tølt. (Se videoen på forsiden) Men det forudsætter godt underlag på stranden den dag. Det samme gælder galop.

PRISER:

Strand eller skovtur, ca 2 timer 400 kr
Lille skovtur, ca. 1 time 300 kr. (Også egnet til begyndere eller usikre ryttere)
Lang strandtur til Houstrup ca. 3 timer 600 kr.

Trækketur til børnene eller nervøs voksen 200 kr. ( forældre trækker selv)

Vi rider tur hver fredag, lørdag og søndag kl 10.00 og kl 15.00.

I sommerferien, påsken efterårsferien, rider vi stort set hver eftermiddag. Begynderture og trækketur ligger om formiddagen.

Tidspunktet kan variere efter lyset/årstiden.

Fra påske til efter efterårsferien byder vi ind imellem på solnedgangsture, som vi ofte annoncerer med på Facebook. Eller kan du bestille til dig og dine.

Varigheden af turene i tid afhænger meget af tempoet, som igen afhænger af rytterniveauet eller ønske om oplevelse. Du bliver ikke skuffet 🙂

Ønsker du mere ridning, kan du komme med på Dag-stur, 2 og 3 dages tur og 5 dages tur.

previous arrow
next arrow
Slider