2 eller 3 dage over Blåbjerg til Blochsgård shelterplads og tilbage.

Planlagte 2 og 3 dages ture på Havhestens heste i 2021

2 dages tur 11. – 13. juni 2021.På disse ture rider vi i vores eget område mod syd, igennem Blåbjerg plantage, forbi Henne strand og ind i det næste store område Naturstyrelsen har, nemlig Kjærgaard plantage, tæt på den genoprettede Filsø. På disse kan du opleve det meste af det store fantastiske naturområde vi har at ride i. Ikke så mærkeligt, at vi har kunder der tager turene igen og igen.


Vi overnatter i Lavvu telt med plads til 4-6 i hvert telt (der er to 8 personers telte) Vi laver mad over grill og bål og spiser i en grillhytte med tag. Du er velkommen til at tage dit eget telt med. Nu hvor vi har bus, er pladsen ej længere trang.


Efter morgenmaden næste dag, rider vi ad en anden rute hjem igen. Der er ca 8 – 10 km strandridning, resten går igennem storslåede klitområder, skov og plantage.
Vi rider ca. kl 10.30 om lørdagen. Og er hjemme igen ca. kl 16.00 om søndagen, hvor vi drikker kaffe og siger tak for denne gang.

Medbring sovepose, liggeunderlag og håndklæde og skiftetøj. Dine ting kører med følgebil, som også serverer frokost, øl og vand undervejs.

Vi kan bedst give dig en plads på turen, hvis du oplyser rytterniveau, alder og vægt, samt kendskab til islandske heste ved din bestilling pr mail.

Mødetid kl 9.30 om lørdagen.

Pris 2800 kr. pr person som faktureres ved bestilling.

Du kan også vælge en udvidet model fra fredag eftermiddag kl 14.00, hvis du gerne vil forlænge dit ophold og hvor vi kan ride en tur for at tjekke hest og rytter match. Aftensmad fredag og morgenmad lørdag morgen er inkluderet. Sengelinned kan bestilles.

Pris pr person 3650,00 kr.

———————————————————————————————————

3 DAGES TUREN

…… henvender sig til den garvede Islandshesterytter, med trang til at tølte på en kørefast strand på anden dagen. Her går ruten fra Blochsgård mod syd. Og vi tølter fra Børsmose strand til Vejers. Her får du din frokost i det grønne og så går ture tilbage ad de fineste hede strækninger til Teltpladsen.

Vi starter og slutter fra og til Havhesten på samme tidspunkt, men har en dag ekstra midt imellem.

Pris 4500 kr. alt inklusive.

Der kan tilkøbes ekstra overnatning, med eller uden morgenmad, både inden og efter turen mm til almindelig pris, ligesom ved 2 dages turen.