Priser og Betaling

Havhesten B&B prisliste

 

Et døgn fra 14.00 til 14.00:

300 kr. (Pr. person)

Weekendtillæg:

125 kr. (Pr. person)

Morgenmad:

125 kr. (Pr. person)

Linnedpakke, lagen, sengelinned og håndklæder:

125 kr. (Pr. person)

Hele ferielejligheden fra fredag til søndag:

7000 kr. (14 senge og 2 opredninger)

Hele ferielejligheden fra tirsdag til søndag:

12000 kr.

Hesterelaterede tilbud og services

 

Indlogering af egen hest:

125 kr. (pr. døgn)

Forrytter til grupper med egne heste:

600 kr.

   

Skovture begyndere, små eller utrygge ryttere:

300 / 400 kr.

Stor skovtur for rutinerede:

400 / 500 kr.

Strandtur:

600 / 700 kr.

Dagstur med frokost i det grønne:

1200 kr.

2 dages tur med overnatning på teltplads og bålmad:

3500 kr

3 dages tur med overnatning på teltplads og bålmad:

6000 kr.

“Fjorden rundt i tølt” i ugerne 26 og 34 Overnatning i B&B: 5 dage ridning,

13.500 kr.

Stjerneridt i uge 30 5 dages ridning. Fra Havhesten med dagsture ud og overnatning i B&B:

10.500 kr.

Service beskrivelser

 

Morgenmad som tilkøb:

Økologisk frugt med yoghurt, nødder, chiafrø, derefter friskbagt bolle med smør, øko oste, pålægs chokolade, honning eller marmelade. Der er også et stykke hjemmebagt rugbrød og et æg. Kaffe og/eller te. Pris 125 kr.

Morgenmaden bliver anrettet kl. 8.00( ved lavsæson efter aftale) og taget af bordet, når i er færdige. Når vi rider Fjorden rundt, står morgenmaden på bordet fra 7.30 til 8.30.
Måltiderne på langtur, heldagstur og Heste Højskole er også økologiske og lavet fra bunden.

Linnedpakke som tilkøb:

Består af en redt seng, to badehåndklæder, rene håndklæder ved håndvasken. Der er brugt allergivenligt vaskepulver. Pris 125 kr.

Generelt:I køkkenet er der karklude, viskestykker, opvaske tabs og andet almindelig udstyr. Der er køleskab med skabsfryser (3 skuffer). Og alt hvad der skal til for at varme eller lave mad.

De fleste kommer fra syd og kører igennem Nr. Nebel. Der finder du en stor Superbrugs, Netto og Fakta. Der er også en bager og en slagter. Det er oplagt lige at handle ind på vejen herud. Kommer du fra nord, dvs igennem Nymindegab, er der en Spar købmand på venstre hånd.

Der er ikke tv, men Wifi og spil af forskellig art.

I højsæsonen må I regne med, at dele lejligheden med andre. Men eftersom der er 2 store terrasser og i det hele taget godt med luft rum og plads, plejer det ikke at være noget problem.

I har faciliteterne inde og ude fra kl 14.00 på ankomstdagen og til kl 14.00 på afrejsedagen. Hvis der er travlt bliver der gjort rent ml 12.00 og 14.00.

Tiderne skal overholdes fordi vi er et lille sted med mange aktiviteter. Det er vigtigt for os at vide hvem der er her og hvornår. Jeres ophold er lavet efter, at det passer ind i Havhestens døgnrytme, selvom I kommer med egne heste.

Ridning:

Hvis du har egen hest med og ikke ønsker guide kan du naturligvis ride turer selv. Vi foreslår dog at du prøver ridning med forrytter, da vi har godt kendskab til området og kan give dig en bedre oplevelse.

Vi gør meget ud af at den hest du får tildelt, passer til dig i temperament og niveau.
Men al ridning og omgang med hestene er på eget ansvar.

Børn under 14 år skal være ledsaget en voksen Max ryttervægt 85 kg.

Vi har ekstra ridehjelme liggende, men vi har det godt med, at du er så meget rytter, at du har dit eget udstyr på. Men selvfølgelig er lånt hjelm og praktisk tøj godt nok, hvis du har glemt at tage dit outfit med i sommerhuset.

Betaling:

Almindelig Turridning, dvs hvis du ikke bor på stedet, betales altid inden vi rider ud. Enten kontant eller via mobilpay.

Når du har valgt og besluttet dig for et ophold i B&B, eller en langtur, skriver du en mail.
På mail modtager du senest et par dage efter en faktura, hvor du bedes tjekke datoer og priser, så vi er 100% enige og der ikke er fejl.

Hvis du har spørgsmål til fakturaen eller andet vedrørende dit ophold, skal dette foregå pr telefon.

På fakturaen fremgår det, at du har et par dage at betale i. Dette skal overholdes, fordi der ofte der bestiller samtidig i januar måned. Og du først er sikret dig en plads på fx langtur, når din betaling er på kontoen. Der er jo pres på vores langture.

Ved sygdom eller andre forhindringer kan du sælge dit ophold til anden side, eller få beløbet refunderet af din rejseforsikring. Det er dog ikke muligt at sælge din billet til en Fjordtur til anden side.
Grupper eller familier må gerne bestille samlet på en faktura og hæfter for hinanden ved den enkeltes frafald. 

Vi kan selvfølgelig ikke garantere for vejret under dit ophold. Hvis der ligger sne, jorden er hård af frost, eller der er meldt stormvejr, rider vi efter forholdene og på tidspunkter af dagen hvor det er bedst.

Hvis der er kværkeudbrud eller andre forhindringer i at du kommer med din egen hest, må din rejseforsikring dække dine udgifter, eller du kan ændre opholdet til at du rider på vores heste, iført desinficeret udstyr, som om du skulle til Island.

Skulle vi være i den situation, at vi ikke kan levere den vare du har bestilt, fx pga sygdom hos os selv eller hestene, får du hele beløbet refunderet.

Når alt foregår efter ovenstående plejer det hele at gå uden problemer eller misforståelser.

Vi glæder os til at dele med dig.

 

CVR: 26098769
Merkur Andelskasse:
Konto: 8401-0004528861
IBAN: DK318401004528861
SWIFT: MEKUDK21
Alle beløb er inklusive moms.