Stjerneskuddet

Havhestens “Stjerneskud” ligger i 2024 i uge 30, som afløser for Fjorden rundt i tølt.

En alle tiders mulighed for at opleve det bedste i vores lokalområde, men hen over flere dage, så det bliver til en rideferie på samme måde som Fjorden rundt turene.

Vi rider forskellige dagsture hver dag. Ikke fra sted til sted, men med start fra Havhesten hver morgen. Du bor i et skønt værelse, sammen med en anden rytter eller evt din partner. Din seng er redt, håndklæder lagt frem og du får serveret grønne og økologiske retter hver dag. Og her midt på sommeren, er der rig mulighed for at tage en Vesterhavsdukkert, inden eller efter spisetid.

Mandag kl. 16.00: Vi mødes og holder intro og hestefordelingsmøde.

Tirsdag kl. 9.30: Bjålum Klit rit, med frokost på Vesterlundvej.

Onsdag kl. 9.30: Blåbjerg skov rit, med frokost ved Nr. Nebel shelterplads.

Torsdag kl. 9.30: Bork Vikingehavn og Hø-vejen hjem. Frokost i Bork Vikingehavn.

Fredag: kl 9.30: Nymindegab Strand tur, med frokost og is ved Cafe Havmågen.

Vi slutter rideferien af med kaffebord fredag eftermiddag.

På alle ture, er der masser af strand at ride, undtagen turen til Bork Havn, hvor vi til gengæld har den historiske Høvej, hen over Værn Sande, hvor vi rider i vand til knæene.

Vi rider ca. 2 timer inden frokost og ca. 2 timer efter frokost. Vi holder lange frokostpauser, så I også kan nå at opleve Bork Vikingehavn og Esehusene ved fjorden.

Der er masser af gode tøltstræk på alle ture.

Vi bor på Havhesten og rider ud i en stjerne. Vi præsenterer dermed kultur, natur og fede oplevelser fra hesteryg, fuldkommen som på Fjord turen, dog mere lokalt.

På denne fine rideferie, er det muligt at tage din mand med, som evt. ikke rider. Han kan surfe, fiske, vandre eller cykle? Det er muligt at 2 af rytterne tager en person med.

Ryttervægt max. 85 kg. Det er bedst at have erfaring med gangarterne som er karakterisiske for en Islandsk hest.

Pris for ryttere: 10.500 kr alt inklusive.